< Biletele IRON MAIDEN sunt in vanzare
19.03.2013

ENSLAVED si SPINESHANK la ROCK the CITY Festival 2013


Festival Rock The City 2013 - Romania - Bucuresti

 La ROCK THE CITY Festival 2013 au fost confirmate inca 2 noi trupe: ENSLAVED si SPINESHANK. Acestea se adauga celor 3 formatii anuntate inca de anul trecut, RAMMSTEIN, TRIVIUM si BULLET FOR MY VALENTINE, astfel ca afisul festivalului incepe sa se intregeasca. 

 Enslaved este una din trupele veterane ale black metal-ului norvegian fiind fondata in 1991. Primul album de studio, "Vikingligr Veldi" a fost lansat in 1994 iar ultimul, RIITIIR", anul trecut, fiind albumul de studio cu nr 12 din discografia nordicilor. Ultimul material discografic a fost foarte bine primit de fani si criticii de specialitate. Enslaved este una din trupele black metal cele mai cautate pentru prestatiile sale live iar din aceste motiv nu trebuie ratata.

  Spineshank este trupa americana care abordeaza genul nu metal, avand la activ 4 discuri de studio, chiar daca activeaza incepand din 1996. In  2004 grupul s-a autodesfiintat dar a revenit in 2008 (aproape tot in aceeasi componenta!) reusind sa lanseze un nou album, in iunie 2012, "Anger Denial Acceptance", primit destul de "subtire". Ramane de vazut si ascultat aceasta trupa la Rock The City, ea ajungand in Romania cu un concert din cadrul turneului european de promovare al albumului.

  Programul Festivalului Rock The City 2013 nu a fost definitivat dar biletele le gasiti inca la pret promotional si le puteti cumpara accesand link-ul:     http://www.rock4u.net/bilete/evenimente/article/bilete-festival-rock-the-city-2013/