< Concert SOILWORK la B'estfest Summer Camp 2013
22.02.2013

ELECTRIC MOON vine la Dark Bombastic Evening


Concert ELECTRIC MOON la Dark Bombastic Evening 5

 ELECTRIC MOON este trupa cu numarul 12 din viitorul lineup al Festivalului Dark Bombastic Evening din august 2013, organizat de DonisArt. Ca si Electric Orange, anuntata printre primele trupe la DBE 5, Electric Moon vine tot din Germania si va imparti scena festivalului din seara zilei de 15 august, seara dedicata instrumentalului cu conationalii lor (si nu numai). Trupa este relativ noua in viata muzicala, ea fiind fondata in 2009, dar are deja o discografie demna de invidiat care inseamna la aceasta ora 14 CD-uri si LP-uri! Materialele discografice sunt editate in nr foarte limitat (100, 200 de exemplare), discuri ce vor deveni, cu timpul, raritati.

 Genul muzical abordat de germani poate fi definit intr-o singura expresie (cuvant): psychedelic-space-kraut-electronic-jam-rock, si cu asta am spus tot despre stilul trupei. Alaturi de Electric Moon, in 15 august vor mai putea fi vazute trupele Aluk Todolo, Dale Cooper Quartet si mai sus amintita, Electric Orange.

      ELECTRIC MOON - Lineup
  Sula Bassana - chitari, orga
  Michael Bongolious Orloff - tobe
  Komet Lulu - bass, clape

  Mai multe informatii despre celelalte formatii confirmate deja la Dark Bombastic Evening 2013 gasiti pe link-ul de mai jos.