< ALUK TODOLO ajunge in august la DBE Festival 2013
02.02.2013

DREAM THEATER va lansa DVD-ul "Live At Luna Park"


Dream Theater

 Update (31.05.2013): Lansarea DVD - ului "Live At Luna Park" al trupei Dream Theater a fost amanata pentru luna noiembrie a acestui an. Din motive independente de vointa trupei va trebui sa mai asteptam putin dar ... asteptarea va merita.

DREAM THEATER va lansa in luna mai a acestui an un nou DVD live intitulat "LIVE AT LUNA PARK". Materialul video va contine filmari, cu 16 camere de luat vederi, din cadrul celor 2 concerte sustinute de americani anul trecut in Argentina, la Buenos Aires pe Estadio Luna Park. Concertele au facut parte din turneul mondial 2012, turneu efectuat in urma lansarii fabulosului album de studio "A Dramatic Turn Of Event" din 2011.

  "Live At Luna Park" este produs si distribuit de Eagle Rock Entertainment si va iesi pe piata in urmatoarele variante: digital video, 2DVD/3CD, Blu-ray/3CD si deluxe edition (2DVD/Blu-ray/3CD). Acest nou DVD cat si ultimul disc de studio au fost realizate cu Mike Mangini, bateristul care l-a inlocuit pe Mike Portnoy dupa ce acesta a ales in 2010 sa paraseasca trupa pentru o cariera pe cont propriu. Mai jos puteti urmari trailer-ul "Live At Luna Park".