< DIAMONDS ARE FOREVER lanseaza EP-ul "Mom├Žntum"
04.11.2013

DREAM THEATER - "Live At Luna Park"


DREAM THEATER - DVD Live At Luna Park

DREAM THEATER a lansat astazi DVD-ul live mult asteptat, "Live At Luna Park"!

 Dupa ce initial trebuia sa fie lansat in primavara acestui an, DVD-ul "Live At Luna ParK" al "supersonicilor" DREAM THEATER este lansat astazi. "Live At Luna Park este o noua realizare live a trupei americane, un material absolut remarcabil care a fost filmat in 2 concerte sustinute de DT anul trecut in Argentina, la Buenos Aires pe Estadio Luna Park. Concertele au facut parte din turneul mondial 2012, turneu efectuat in urma lansarii fabulosului album de studio "A Dramatic Turn Of Events" din 2011. Filmarile au fost facute cu 16 camere, sunetul este 5.1, piesele sunt in numar de 20 + 6 bonus, interpretarea acestora este uimitoare, cu solo - uri de baterie (Made in Mike Mangini), de chitara (bineinteles John Petrucci), clape ( nimeni altul decat Jordan Rudess), cu un James LaBrie care da tot ce poate din vocea sa si un John Myung perfect, adica peste 3 ore de muzica marca Dream Theater.

 "Live At Luna Park" este produs si distribuit de Eagle Rock Entertainment si va iesi pe piata in urmatoarele variante: digital video, 2DVD/3CD, Blu-ray/3CD si deluxe edition (2DVD/Blu-ray/3CD). Acest nou DVD cat si ultimele 2 discuri de studio ("A Dramatic Turn Of Events" si "Dream Theater") au fost realizate cu Mike Mangini, bateristul care l-a inlocuit pe Mike Portnoy dupa ce acesta a ales in 2010 sa paraseasca trupa pentru o cariera pe cont propriu. Mai jos gasiti tracklist-ul cat si un fragment din "Live At Luna Park", piesa "On The Backs Of Angels".

DREAM THEATER - "Live At Luna Park" - Tracklist:

01. Bridges In The Sky
02. 6:00
03. The Dark Eternal Night
04. This Is The Life
05. The Root Of All Evil
06. Lost Not Forgotten
07. Drum Solo
08. A Fortune In Lies
09. The Silent Man
10. Beneath The Surface
11. Outcry
12. Piano Solo
13. Surrounded
14. On The Backs Of Angels
15. War Inside My Head
16. The Test That Stumped Them All
17. Guitar Solo
18. The Spirit Carries On
19. Breaking All Illusions
20. Metropolis Pt. 1

Bonus Disc 
01. These Walls
02. Build Me Up, Break Me Down
03. Caught In A Web
04. Wait For Sleep
05. Far From Heaven
06. Pull Me Under

 Anul viitor, incepand cu 15 ianuarie (Portugalia), DREAM THEATER va ajunge in Europa cu noul turneu "Along For The Ride", eveniment ce va promova ultima realizare de studio, "Dream Theater". Cel mai aproape concert de Romania al americanilor va fi la Viena pe data de 25 ianuarie. Bilete la concertul Dream Theater din Viena gasiti accesand link-ul de mai jos.