< DREAM THEATER - "Live At Luna Park"
06.11.2013

DIAMONDS ARE FOREVER - "The Industry" - Lyric video


Diamonds Are Forever - Momæntum

Dupa ce anuntasera lansarea noului EP, "Momaentum", cei de la Diamonds Are Forever se pare ca au pregatit ceva mai mult... astfel ca avem placerea sa va prezentam si primul lyric video al trupei: "The Industry".

"The Industry" face parte din cel mai nou material mentionat mai sus, un disc cu cinci piese si un bonus track (single-ul "Face Me"). Mixul si masterul sunt "semnate" de catre Marius Costache, iar grafica apartine lui Gabor Fetyko din partea celor de la Resize Media (www.resize-media.com)

In acest moment formatia se pregateste pentru o prima parte a unui turneu pentru sustinerea noului material lansat, alaturandu-se celor de la Betraying The Martyrs pentru doua concerte in tara. Astfel ii puteti vedea in 6, 7.11 in Brasov (Rockstadt), respectiv Bucuresti (B52) alaturi de formatia franceza. Betraying The Martyrs se afla in plin turneu Est European ca si headliner, si este pentru prima data in Romania. Nu in ultimul rand, Diamonds Are Forever vor ajunge in 8.11 in Sighetul Marmatiei (Stage Pub) si in data de 9.11 revin in orasul lor, Cluj-Napoca in Flying Circus.