< Concert de debut ANDREI STRATULAT BAND
12.02.2014

Detalii despre MAXIMUM ROCK AWARDS 2013


Maximum Rock Awards 2013

In 26 februarie 2014 Club Colectiv va gazdui un eveniment important pentru scena autohtona de rock si metal. Este vorba despre ceremonia de premiere a formatiilor castigatoare la cea mai recenta editie a "Maximum Rock Awards 2013".

  In cadrul evenimentului vor urca pe scena trei trupe importante pentru fenomenul rock/metal local si emblematice pentru "polaritatile" acestuia: APA SIMBETII - castigatoare a trofeului "Best Metal Newcomer" si reprezentativa pentru ambitia si performantele noii generatii, urmata de REZIDENT EX, o formatie de mare forta, cu o vasta experienta, singura castigatoare a doua trofee - "Best Romanian Rock Band" si "Best Romanian Rock Album"2013.

 Trupa REZIDENT EX va sustine un recital impreuna cu invitatii lor speciali, un moment unic care nu trebuie ratat avand in vedere ca bandul  pregateste in perioada urmatoare prezentarea noului solist vocal. Invitati la eveniment sunt si cei de CHANGING SKINS care vor dezvalui cateva piese de pe mult asteptatul material discografic ce va apare in cursul acestui an.

  La "Maximum Rock Awards 2013", fanii vor avea ocazia sa participe la meet and greet-uri cu trupele prezente la eveniment, dar si sa-si achizitioneze CD-uri, tricouri si alte accesorii rock de la un stand specializat.

Biletele costa 25 de lei si vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, la intrarea in locatie locatie.