< Concert SYN ZE SASE TRI la Timisoara
13.05.2013

DEPECHE MODE la Bucuresti - reguli de acces si un posibil setlist


Depeche Mode - Bucuresti 15 mai

 Program, reguli de acces si setlist probabil la concertul DEPECHE MODE de la Bucuresti

 Au mai rams 2 zile pana la cel mai important eveniment concertistic al primaverii din Romania. Pregatirile pentru concert sunt in toi, scena pe care vor evolua britanicii a ajuns deja in Romania si va fi montata de o echipa de peste 140 de tehnicieni. Intreaga constructie scenografica va masura la data concertului 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime, cu o inaltime de la sol de 2,4 metri si o inaltime totala de 15,5 metri.

 Accesul publicului pe Arena Nationala se va face incepand cu ora 17:00 prin cele trei intrari amenajate (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin). In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei F.O.X., dupa care vor urma Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcherurmat, adica Depeche Mode.

 In zona de concert nu va fi permis accesul cu:
- sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.
- accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.
- biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.
- in zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

 Accesul in Stadionul National Arena se va face dupa cum urmeaza:
- posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
- posesorii de bilete in zona Gazon A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
- posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

 O ultima informatie pentru cei care vor participa la concertul Depeche Mode este si setlist-ul probabil al concertului, piesele fiind interpretate de trupa britanica la Sofia.

 Depeche Mode - Setlist concert Sofia - 12 mai 2013:
01. Welcome to My World
02. Angel
03. Walking in My Shoes
04. Precious
05. Black Celebration
06. Policy of Truth
07. Should Be Higher
08. Barrel of a Gun
09. Higher Love
10. When the Body Speaks
11. Heaven
12. Soothe My Soul
13. A Pain That I’m Used To
14. A Question of Time
15. Secret to the End
16. Enjoy the Silence
17. Personal Jesus
18. Goodbye
        Encore:
19. Home (acustic)
20. Halo
21. Just Can’t Get Enough
22. I Feel You
23. Never Let Me Down Again