< Au mai ramas 2 zile pentru inscrierile la ROCK IN PARC Festival 2014
14.11.2013

De 1 Decembrie, 2 ore de muzica live DIRE STRAITS la Bucuresti


Concert THE STRAITS (ex. DIRE STRAITS) la Bucuresti de 1 Decembrie

Trupa THE STRAITS va sustine in Romania, de ziua nationala, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert de 2 ore cu piese marca DIRE STRAITS!

  Fostii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scena in data de 1 decembrie si ne vor oferi un spectacol memorabil. Dire Straits nu mai are nevoie de nici o introducere, insa merita sa mentionam cateva dintre cele mai mari realizari ale trupei. Este, fara indoiala, unul dintre cele mai influente si mai cunoscute grupuri muzicale din istorie, avand peste 120 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Activitatea Dire Straits a fost apreciata si la nivel oficial prin 4 titluri Grammy si 3 Brit Awards. Dupa o activitate de 15 ani, Dire Straits s-a dezmembrat in 1996,  mostenirea lor fiind dusa mai departe de catre trupa The Straits.

 THE STRAITS canta exclusiv piese ale celebrilor britanici si raspandeste in intreaga lume atmosfera tipica unui concert Dire Straits. Componenta The Straits ii numara pe Alan Clark – primul clapar al trupei care a avut o influenta imensa asupra stilului Dire Straits, Chris White – responsabilul cu fascinantul sunet de saxofon din Dire Straits, Steve Ferrone – recunoscut drept unul dintre cei mai buni tobosari, insotind muzicieni precum Eric Clapton sau Slash, Terrence Reis – un chitarist exceptional al carui stil este similar cu cel al lui Mark Knopfler, Michael Feet – un basist si vocalist foarte apreciat care s-a alaturat si lui David Gilmour sau Art Garfunkel, Jamie Square – un clapar si solist vocal foarte talentat si Adam Phillips -  un chitarist foarte bun, concertand alaturi de Lionel Ritchie, Rod Stewart sau Cher.
  The Straits vor raspandi asupra Bucurestiului farmecul muzicii Dire Straits intr-un spectacol de doua ore in care fanii muzicii britanicilor vor putea asculta: „Sultan of swings”, „Your latest trick”, „Tunnels of Love” „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Julliet”.

 Biletele sunt disponibile la preturile de 345 lei , 240 lei, 155 lei, 105 lei si 65 lei si se pot achizitiona online de pe Rock4U/bilete.