< Noutati de la trupa KISTVAEN
20.08.2013

Galerie foto la DBE 5 Festival 2013


DBE 5 Festival 2013

"Underground Will Never Die"! Aceasta este concluzia dupa "episodul" 5 al Festivalului Dark Bombastic Evening organizat de DonisArt. O scurta cronica si poze de la DBE 5.

 Pornit la drum, initial cu 3 zile de muzica, DBE-ul s-a transformat pe parcurs in 4 zile de arta plastica, film, muzica si multa, multa placere de a fi prezent la Alba Iulia intre zidurile de la Ryma, din Cetate.
 Despre festival si organizarea lui numai de bine. Organizatorul n-a scapat nici un detaliu care ar fi putut umbri evenimentul, sunetul a fost unul excelent, gazdele de la Ryma au fost amabile, aproape fiecare din spectatori traia momentele cu reala placere si nu in ultimul rand, trupele, 19 la numar din cele 20 invitate, au dat tot ce era mai bun din ele.
  4 seri de ... "Somewhere Back in Time", "vorba" Maiden - ilor, multe din momentele traite aducandu-ti aminte de anii '60 - '70 si nu exagerez daca voi compara DBE - ul cu un micro Woodstock al Romaniei, adica "Trei zile de pace si muzica", zile care chiar au coincis cu cele ale festivalului american din 1969.
  N-am fost multi spectatori dar cei care am fost ne-am simtit bine, amestecati fiind cu membrii trupelor cu baietii de la sunet sau cu organizatorii, acest ... Babilon din Cetate fiind secretul unei asemenea reusite.
 La final nu pot spune decat ca Ritualul cu nr 5 pus la cale de "samanul" Doru de la DonisArt a reusit sa "vrajeasca" pe toata lumea deopotriva, o stare care trebuie sa "tina" pana la anul pe vremea asta, atunci cand va trebui reincarcata.

 With DonisArt Underground Will Never Die!

tavi

P.S. O galerie foto cu cele 4 zile la Dark Bombastic Evening 2013 gasiti mai jos.

Poze la Dark Bombastic Evening 5 - Alba Iulia - 14 - 17 august 2013