< DAVID BOWIE revine cu un nou album dupa 10 ani
10.01.2013

Concertul Sabaton este primul eveniment metal sold out din 2013!


Concert Sabaton - Eluveitie - Wisdom

  Intr-un comunicat al organizatorilor concertului Sabaton, Eluveitie si Wisdom din Bucuresti (19.03.2013) se transmite ca dupa ce au fost suplimentate cu inca 100 de bilete cele 500 puse initial in vanzare, au mai ramas doar 35 de bilete disponibile pentru acest concert! Deoarece pana la eveniment mai sunt aproximativ doua luni de zile putem considera ca este primul concert metal sold out din 2013!
  Reamintim ca suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

  Daca nu ati reusit sa mai prindeti bilete la concertul celor de la Sabaton va recomandam concertul Helloween si Gamma Ray promovat de acelasi organizator. Evenimentul se va desfasura cu 3 zile mai repede (16 martie 2013), mai sunt inca bilete si le puteti cumpara online accesand link-ul de mai jos.