< Noi trupe anuntate la Underground Metal Resistance Fest 3
03.02.2014

Concertul DEEP PURPLE de la Bucuresti va fi deschis de GRIMUS


Concert DEEP PURPLE la Bucuresti in 20 februarie, cu GRIMUS in deschidere

  GRIMUS este trupa care va deschide noul concert DEEP PURPLE de la Bucuresti din data de 20 februarie 2014, de la Sala Polivalenta.

  Dupa concertul sustinut in India, la festivalul Saarang, alaturi de cei de la The Architects, Grimus reuseste o noua performanta prin alegerea ei pentru a canta in deschiderea concertului Deep Purple ce va avea loc la Bucuresti in mai putin de o luna. Alegerea a fost facuta de catre reprezentantii trupei britanice, placut impresionanti de reusitele trupei romanesti, unul dintre putinele nume autohtone care au reusit sa se faca auzite si dincolo de granitele tarii. „Este o surpriza si o onoare deopotriva sa fim alesi sa cantam pe aceeasi scena cu o adevarata legenda. Chiar daca stilul nostru este usor diferit, nu putem decat sa ne bucuram la gandul ca muzica noastra este atat de apreciata. Credem ca energia din show-urile live este un limbaj universal pana la urma, iar faptul ca o trupa ca Deep Purple ne-a ales sa cantam pe aceeasi scena este o dovada in plus a acestui lucru. Venim la Bucuresti cu inima deschisa pentru a cunoaste un public nou si niste artisti pe care ii admiram” a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

  Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri internationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au avut aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’estfest, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria). Prestatiile live impecabile au fost un avantaj in plus, aducandu-le celor sase membri sansa de a canta in deschiderea concertelor unor artisti precum Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.

 Biletele pentru concertul Deep Purplew din 20 februarie se mai gasesc inca online pe myticket.ro sau in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau casa de bilete a Salii Palatului.