< Concert STEVE VAI la Arenele Romane din Bucuresti
20.04.2013

Concertul Dark Tranquillity va fi deschis de Tudor Turcu si grupul eyeSEEred


Tudor Turcu deschide concertul Dark Tranquillity

  Tudor Turcu, castigatorul X-factor Romania 2012, va canta in deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucuresti acompaniat fiind de trupa eyeSEEred.
  Tudor Turcu a abordat muzica metal de la inceputurile carierei sale, insa confirmarea a venit odata cu participarea la X-factor. In cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul si telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit sa promoveze muzica rock, inserand in prestaĊ£iile sale pasaje de growl, specifice death metalului. Curajul si daruirea i-au adus marele premiu, dar si simpatia publicului si celebritatea pe care le merita din plin. In 2013, Tudor se intoarce la vechea sa pasiune - melodic death metalul, revenind in trupa eyeSEEred din care a facut parte inca de la inceputul anilor 2000. Stilul trupei este influentat de nume mari ale muzicii metal precum Arch Enemy, In Flames, Opeth si, bineinteles, Dark Tranquillity. Mai jos puteti asculta piesa "Nothing in between", o piesa care probabil va fi prezenta si in setlistul serii de 3 mai.

 Biletele la concertul DARK TRANQUILLITY au un pret unic de 75 de lei (pana la data de 2 mai) si 85 de lei (in ziua concertului) si se pot cumpara online, accesand link-ul de mai jos.