< Concertul SCORPIONS de la Bucuresti - Romexpo va fi deschis de TROOPER
26.11.2013

Concerte KULTUR SHOCK la Bucuresti si Timisoara


Concerte KULTUR SHOCK - Timisoara si Bucuresti

KULTUR SHOCK revine in Romania cu 2 concerte, TIMISOARA - 11 decembrie si BUCURESTI - 12 decembrie!

Kultur Shock este trupa de muzica gipsy - punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994, cu ajutorul celebrei Joan Baez. Kultur Shock are o componenta ... multinationala si continentala (6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite) si s-a specializat intr-un amestec de rock metal si punk cu puternice influente balcanice. De-a lungul celor 12 ani a sustinut peste 600 de concerte si a fost comparata cu trupe precum Manu Chao si Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influentele teritoriale sunt unite intr-un spirit punk adevarat. Kultur Shock se autodefineste ca “a live band of blue-collar immigrants”. “Noi nu cantam despre inimi zdrobite si despre flori, ci despre viata de zi cu zi si despre credinta ca la un moment dat o sa fie mai bine sau mai rau. Prin punk ne exprimam dorinta de a lupta, prin muzica balcanica impartasim trairile poporului din care ne tragem si care ne reprezinta” (Gino Jevdevic). 

 Trupa Kultur Shock va concerta in 11 decembrie la Clubul Daos din Timisoara iar in 12 decembrie in Bucuresti, la Silver Church. In deschiderea concertului de la Bucuresti va evolua trupa NISTE BAIETI, formatia care inseamna slagare romanesti in ritmuri punk rock. Cu două albume la activ “Adunate din popor si cantate din topor” si „Fara muzichie viata e pustiu”, trupa este de departe cea mai neconventionala in materie de adaptari si reconditionari muzicale ale slagarelor de mare succes din epoca de aur a Romaniei si din perioada de dupa.
  Biletele pentru concertul din Bucuresti se gasesc in reteaua Eventim (on-line si prin magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si in magazinul Ollie Gang Shop (Blanari nr 12). Pretul biletelor este de 35 lei (pana in seara concertului) si 50 lei (la intrare). Concertul din Daos Club Timisoara este organizat de catre BuBu Bookinghouse and Events, Electric Theatre si Asociatia Culturala Turn. Pretul biletului este 30 lei si se achizitioneaza in seara evenimentului, la intrare.

Un eveniment MHO Music