< DALE COOPER QUARTET la Dark Bombastic Evening 2013
11.02.2013

Concerte HAGGARD si XANDRIA la ARTmania 2013


Haggard si Xandria la ARTmania festival 2013

 Organizatorii Festivalului ARTmania din Sibiu anunta pentru acest an participarea a 2 noi trupe, HAGGARD si XANDRIA.  In august 2013 publicul se va intalni in premiera pentru acest festival cu doua dintre cele mai indragite trupe ale muzicii „symphonic metal“. Haggard, ansamblul care a transformat perceptia generala despre muzica metal prin compozitiile lor cu tenta clasica, renascentista si medievala va fi adaugat pe afisul festivalului impreuna cu Xandria, trupa germana care reuseste sa imbine cu mare succes rock-ul modern si tonalitatile muzice mistice.

 Programul ARTmania incepe sa prinda contur astfel ca vineri, 09 august, vor putea fi ascultate trupele Haggard si Amaranthe iar sambata, 10 august, pe scena din Piata Mare a Sibiu-lui vor urca grupurile Orphaned Land si Xandria.

 Biletele si abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro din orice tara, iar pentru publicul din Romania acestea sunt disponibile in reteaua Eventim la pretul de 80 lei/abonament si 70 lei/zi, pana la sfarsitul lunii februarie, ajungand la 150 lei/abonament si 100 lei/zi in perioada festivalului.

 Alte informatii despre ARTmania 2013 cat si despre ultimul concert sustinut de Haggard in Romania gasiti accesand link-urile de mai jos.