< Cumpara bilete la concertul HELLOWEEN si poti sa-l vezi gratis...
22.12.2012

Concerte GREEN DAY la Belgrad si Viena in 2013


Concerte GREEN DAY la Belgrad si Viena

  Visul numerosilor fani GREEN DAY din Romania si estul Europei de ai vedea live pe americani este pe cale sa se implineasca odata cu cele 2 concerte ce vor fi sustinute de acestia in Serbia, la Belgrad pe data de 27 mai 2013 si in Austria, la Viena pe data de 29 mai 2013. Renumita trupa din California, GREEN DAY, ajunge anul viitor in Europa cu un turneu ce se va intinde pe perioada lunilor mai si iunie, un turneu ce va sustine noile aparitii discografice ale americanilor adica trilogia de studio "iUno!", "iDos!" si "iTre!", practic un triplu album ce si-a inceput lansarea din septembrie 2012.

 Fondata in 1987 si lansata practic in 1989, GREEN DAY a devenit foarte rapid trupa fanion a scenei punk americane si mondiale. Cu hituri ca "Basket Case“, „When I Come Around“, „American Idiot“, „Boulevard of Broken Dreams“, „Wake Me Up When September Ends“ sau „21 Guns“, trupa a reusit sa inspire si sa bucure generatii intregi, de la elevi si pana la oameni maturi care au dansat si cantat pe ritmurile acestora. Discografia trupei cuprinde 8 discuri de studio plus cele 3 amintite mai sus, 3 albume live, 3 albume de videoclipuri si peste 50 de single-uri si EP-uri. Toate acestea le-au adus pana acum numeroase nominalizari si premii, cele mai pretioase fiind cele 5 Premii Grammy obtinute incepand cu anul 1997.

  Biletele pentru cele 2 concerte s-au pus in vanzare si le puteti achizitiona de pe Rock4U, paginile Bilete concerte Serbia si Bilete concerte Austria.