< Concert EVILE la Maximum Rock Festival
17.06.2013

Concerte CARGO, VITA DE VIE , PARAZITII la "Zilele Prieteniei Bergenbier"


Concerte la "Zilele Prieteniei Bergenbier" la Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Iasi, Constanta

 Bergenbier sarbatoreste prietenia incepand cu 29 iunie la Bucuresti! “Zilele Prieteniei” inseamna o serie de concerte si evenimente, practic un festival de muzica itinerant, cu cele mai importante trupe de rock, hip hop, folk si pop din Romania. Iar cum orice prietenie incepe cu un Bergenbier si apoi se da mai departe, cele 2 zile de concerte demareaza la Bucuresti si vor trece prin Ploiesti, Iasi, Craiova si Constanta.

  Cargo, Parazitii, Vita de Vie, Alternosfera, Suie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC, Margineanu & Band, Partizan, Nightlosers, Niste Baieti si The Mono Jacks vor canta cot la cot cu prietenii astfel incat vocea lor sa se faca auzita in toata Romania! Publicul va avea parte in fiecare ora si de cate o surpriza: doua trupe noi, formate din prieteni ai trupelor consacrate, vor concerta in fata a zeci de mii de oameni la “Zilele Prieteniei”.
  Seria de evenimente ale Festivalului Bergenbier, “Zilele Prieteniei”, va avea loc in cinci orase: Bucuresti (29 - 30 iunie), Ploiesti (6 - 7 iulie), Iasi (20 - 21 iulie), Craiova (3 - 4 august) si Constanta (16 - 17 august).
 “Ne-am hotarat ca cea mai frumoasa modalitate de a aduce spiritul prieteniei este printr-o serie de evenimente care a luat forma caravanei "Zilele Prieteniei". Vrem sa stabilim o legatura mai “personala” cu oamenii, sa ii mobilizam sa raspandeasca in locurile pe unde trec acest spirit al prieteniei traite si impartasite”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A. 
 Mesajul campaniei este susinut de un spot TV in care Adrian Despot a reinterpretat pentru aceasta campanie vechiul cantec al prietenilor, dandu-i o voce noua pe versuri care vorbesc despre prietenia care cucerete Romania. O parte integranta a campaniei va fi o promotie pentru consumatori care se va desfasura pe site-ul Bergenbier si prin intermediul unei aplicatii pe Facebook. Fanii Bergenbier trebuie sa dovedeasca ca ei au cei mai buni prieteni din Romania si vor putea castiga bilete VIP la concertele din intreaga tara, dar si premii in bere, tricouri, premiile fiind 5 bucati PS3 Guitar Hero – pentru ca distractia muzicala sa continue si cu prietenii de acasa. In plus, concertele vor fi live pe internet in aplicatia de pe Facebook, astfel incat Zilele Prieteniei sa ajunga la toti romanii.

 Programul concertelor si trupele participante la Festivalul Bergenbier, "Zilele Prieteniei Bergenbier", pentru toate orasele mentionate le gasiti pe link-ul de mai jos.