< Mult Rock si Noroc in 2013!
01.01.2013

Concerte 2013, confirmari si zvonuri


Concerte 2013

  Daca anul 2012 n-a fost chiar unul al concertelor tari in Romania (cu exceptia celor din cadrul OST FEST 2012), 2013 (prin anunturile facute de organizatorii acestora) se vrea unul de varf, probabil cel mai tare de pana acum. Evenimentul no.1 al anului 2013 este concertul "The Wall" care va fi adus pentru prima data in Romania si estul Europei de ex. basistul Pink Floyd, Roger Waters, probabil singura ocazie de a vedea si asculta aceasta productie extraordinara la noi acasa. Alte evenimente demne de amintit pentru fanii rock - metal-ului sunt concertul Rammstein de la festivalul Rock The City (28 iulie 2013), aparitia lui Slash si Myles Kennedy la Sala Palatului pe 5 februarie, in premiera pentru Romania, concertele Mark Knopfler, Depeche Mode si Tarja Turunen din lunile aprilie, mai si nu in ultimul rand concertele celor de la Sabaton, Helloween si Gamma Ray din luna martie. Asteptam mai multe confirmari la OST Fest-ul din acest an pentru ca pana acum doar King Diamond este dat ca sigur, iar la Rock The City, pe langa Rammstein au mai fost confirmati Trivium si Bullet For My Valentine. Despre afisele festivalurilor BestFest, Artmania si Dark Bombastic Evening inca nu stim nimic, doar perioada in care se vor desfasura, iar la Ghost Fest s-au anuntat deja 4 nume, Chaostar (Gr), Irfan (Bg), Eye Of Solitude (U.K.) si Kistvaen (Ro). Concertele de prin vecini la care ne-am putea duce, si le amintesc doar pe cele care nu ajung si prin patria noastra, sunt Katatonia, Green Day si Joe Satriani in Serbia, la Belgrad, Bon Jovi in Bulgaria si Austria la Sofia respectiv Viena iar in Ungaria pot fi vazuti Stratovarius, Enslaved si Deep Purple.

 Despre zvonurile anului 2013 in materie de concerte rock si metal in Romania trebuie amintite cele legate de un concert Dream Theatre dupa aproape zece ani de la ultima aparitie in Romania, un nou concert Iron Maiden si nu in ultimul rand ar fi aparitia, in premiera pentru Romania, a celor de la Kiss. Zvonuri ar mai fi... dar deocamdata ne oprim aici.

 Toate concertele si festivalurile din Romania si vecini (Serbia, Bulgaria, Ungaria si Austria), confirmate deja, le puteti vedea accesand link-urile de mai jos iar pentru majoritatea acestora puteti achizitiona si biletele puse deja in vanzare.

tavi boangiu