< Concertul DEEP PURPLE de la Bucuresti va fi deschis de GRIMUS
04.02.2014

Concert ZOB in Question Mark Club din Bucuresti


Concert ZOB la Bucuresti - Question Mark - 07 februarie 2014

Vineri, 7 februarie, incepand cu ora 21:00 Question Mark te invita sa afli raspunsul la intrebarea: “Ghici cine s-a intors?”.

  Dar, ca sa nu te tinem prea mult in suspans, iti spunem ca … este concert ZOB in oras!!!
Dupa concert: AlterNights cu Dobr Escu – exploram pe taramuri alternative printr-o selectie eclectica de slagare si single-uri ce vor ajunge pe radiourile de specialitate.

 Trupa Zob, in formula sa initiala, si-a inceput activitatea in anul 1988, in timp ce membrii sai erau inca in liceu. In anul 1993, dupa o serie de schimbari de nume si componenta, cei patru – Mosu, Vlad, Lonti si Forrest – au devenit ZOB. Spectacolele lor i-au transformat curand in cea mai puternica forta din undergroundul romanesc. In 1996 au scos primul lor album, ‘Parodisiac’, iar un an mai tarziu au semnat un contract cu Zone Records, urmat in 1998 de “Telenovelas” – unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei. “Telenovelas” le-a adus nominalizari, concerte, participari la spectacole tv si mult mai multi fani.
Printre cele mai cunoscute piese din repertoriul Zob se regasesc “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cantec de Dragoste” si “Clona”, fiind si astazi compozitii reprezentative pentru stilul care i-a facut celebri, punk rockul. Acum, trupa lucreaza la un nou album, disc ce va fi lansat in acest an.
Un eveniment JijiEvent.

 Concertul Zob din Question Mark va incepe la ora 21.00, pretul biletului de intrare este 10 lei si poate fi achizitionat in seara concertului.

  Clubul Question Mark il gasesti pe Calea Victoriei nr. 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei) iar daca te-ai ratacit ... uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning. Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap. Restul ... este petrecere!