< Festivalul OST FEST 2013 a fost anulat!
05.02.2013

Concert WHITESNAKE la Belgrad


Concert WHITESNAKE la Belgrad

 WHITESNAKE a adaugat noi date de concerte din cadrul noului turneu mondial al anului 2013, "Year Of The Snake Tour". Dupa ce anul trecut s-a facut anuntul concertelor din Marea Britanie alaturi de grupul JOURNEY, miniturneu ce se va incheia in 29 mai 2013 la Londra pe Wembley Arena, David Coverdale si trupa lui va ataca Europa incepand cu data de 01 iunie cu un prim concert in Germania la Inzel. Capitala Serbiei, Belgrad, face si ea parte din acest turneu si va fi gazda unui concert in data de 14 iunie 2013, eveniment ce va avea loc in aer liber, in Kalemegdan Park. Alaturi de WHITESNAKE se pare ca va participa si grupul JOURNEY dar participarea inca nu a fost confirmata de trupa.

 Ultimul turneu WHITESNAKE a avut loc in 2011 cu ocazia lansarii ultimului disc de studio "Forevermore", turneu care a trecut prin Belgrad si Bucuresti si a fost realizat impreuna cu JUDAS PRIEST. Informatii de la acest turneu puteti citi accesand link-ul de mai jos.

 Biletele concertului Whitesnake din Belgrad se vor pune in vanzare incepand cu 06 februarie 2013 si se vor putea cumpara de pe Rock4U.