< Concert ELUVEITIE la ARTmania Festival 2014
02.01.2014

Concert WATAIN la Bucuresti - 7 aprilie 2014


Concert WATAIN la Bucuresti - Club Colectiv - 07 aprilie 2014

Concert black metal WATAIN si DEGIAL in Club Colectiv din Bucuresti.

  Trupa WATAIN va sustine un show incendiar (chiar si la propriu) in data de 7 aprilie 2014 alaturi de formatia DEGIAL care va asigura deschiderea concertului.
  Considerata elita scenei black metal, grupul suedez Watain a primit rapid statutul de nume cult, iar in acest moment este una din putinele trupe a carei muzica si concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii black metal, asa cum a fost ea conceputa inca din primii ani ai existentei sale.
  Acest concept a propulsat numele Watain in prima liga a trupelor extreme, iar in 2013 Watain si-a lansat un al patrulea album intitulat "The Wild Hunt", disponibil via Century Media Records si promovat printr-un turneu masiv international dar si concerte headliner la cele mai mari festivaluri europene. Fiecare piesa a albumului are o legatura directa cu unul din simbolurile prezente pe coperta. "Dupa 120 de nopti de vointa de fier si magie arzatoare, cel de-al cincilea album de studio Watain este gata. Cu oasele frante si inimile arzande, ne-am croit drum prin cea mai adanca iarna catre o salbaticie noua, ale caror porti au fost deschise", a declarat trupa.
  Concertul din Bucuresti va fi o reprezentare macabra a universului Watain. Showul se va bucura de o productie vizuala unica, grupul suedez va transforma scena din Colectiv intr-un adevarat altar plin de elemente simbolice oculte cat si efecte pirotehnice. Practic, un show similar cu cel pus in scena odata cu filmarea DVD-ului Opus Diaboli.

  Invitatii speciali ai suedezilor in acest turneu sunt conationalii acestora de la Degial, promotori al curentului old school death metal, un supergrup in care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa isi va promova cel mai nou album intitulat Death's Striking Wings, lansat in 2012.

  Biletele la concertul Watain, in functie de data cumpararii, au urmatoarele preturi:
- 50 lei pana la 1 martie
- 60 lei pana la 7 aprilie
- 70 de lei la intrar, in seara concertului