< Program concert TARJA TURUNEN si MIKE TERRANA la Bucuresti
11.04.2013

Concert URIAH HEEP la Arenele Romane


Concert URIAH HEEP la Arenele Romane - Bucuresti

Grupul britanic URIAH HEEP revine la Bucuresti cu un concert de proportii!

  Admiratorii trupei Uriah Heep vor avea  ocazia de a retrai o experienta de zile mari  pe 11 iunie la Arenele Romane incepand cu orele 20:00. Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta, si le promit tuturor fanilor romani o atmosfera incendiara.
  Timp de doua ore, cei prezenti vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: ”Lady in Black”, ”July Morning” ”Gipsy” sau ”Easy Livin” dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera emotii intense.
   Desi istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.

  Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III - 50 lei, Cat.II - 70 lei si Cat.I - 100 lei. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet.