< Ce preturi vor avea biletele la Festivalul Dark Bombastic Evening 2013?
10.04.2013

Concert TIMPURI NOI - "Unplugged pentru tata" la Cinema Scala din Bucuresti


Concert acustic TIMPURI NOI - Unplugged pentru tata

  Se împlinesc 19 ani de la aventura pe care o generație întreagă o ține minte, primul concert unplugged al unei formatii romanesti. Pe data de 20 mai 1994, TIMPURI NOI era trupa din România care apărea in premiera pe o scena in varianta unplugged, într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Română, banda sonoră fiind transpusă pe disc și casetă, coperta acelui material audio făcand la rândul ei istorie: imaginea unui copil zâmbitor și simpatic foc!
  Acum, e vreme de reamintire și e timpul să se povestească mai departe, celor mai tineri, cum e cu rockul adevărat, puternic, cu mesaj și atitudine.

  Trupa Timpuri Noi, în formula Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea va readuce in memoria actualilor si viitorilor fani conceptul acustic mentionat mai sus alături de instrumentiști deosebiți și invitați care merită vazuti si ascultati.
  Concertul UNPLUGGED PENTRU TATA va avea loc in data de 22 aprilie, la Cinematograful Scala din București, începând cu ora 20:00 si va fi un eveniment cu adevărat senzațional care nu trebuie ratat.
  Biletele s-au pus în vânzare exclusiv prin rețeaua Eventim la un pret unic de 49 de lei, acces general, si pot fi achizitionate online de pe Rock4U/bilete.

 Mai multe informatii despre concertul Timpuri Noi si invitatii lor, in curand!