< PACO DE LUCIA ne-a parasit
27.02.2014

Concert THERION la ARTmania Festival 2014


Therion la ARTmania 2014

 A doua confirmare (dupa ELUVEITIE) la Artmania Festival 2014 este nimeni alta decat trupa THERION! Suedezii vor urca pe scena festivalului in data de 09 august 2014.Primele amanunte despre Artmania Festival 2014!

 THERION este una dintre cele mai votate trupe in topul preferintelor spectatorilor ARTmania si va concerta sambata, 9 august 2014, pe scena principala ARTmania Festival. Incantandu-ne de mai bine de 26 de ani, Therion in concert este trupa ce trebuie descoperita de fiecare data, la fel cum fiecare album este o provocare a simturilor stimulate de magia Therion. Mai mult amanunte despre Therion gasiti AICI

 Primele amanunte despre cum va fi si cum se va desfasura noua editie a Festivalului Sibian sunt urmatoarele: Cea de-a IX-a editie ARTmania Festival va avea loc in perioada 4 - 10 august 2014, concertele principale desfasurandu-se in weekend, dupa urmatoarea structura: Scena Principala va fi construita in interiorul Complexului Balanta sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, in timp ce scena din Piata Mare va gazdui concerte cu acces liber pentru publicul general. De asemenea, curtea interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare si Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor gazdui concerte cu acces special.
  Incepand din acest an, ARTmania Festival dezvolta povestea nascuta in cetatea medievala a Sibiului si ofera iubitorilor de muzica, in premiera, patru scene. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumina in „ARTmania Vampires’ Den“, spatiul care va gazdui in weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuti artisti internationali. In acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achizitionate pana in prezent si pana la data festivalului, in limita locurilor disponibile.
  “ARTmania Vampires’ Den” va gazdui vineri seara concertul Eluveitie iar sambata, 9 august trupa Therion.
  In curtea Palatului Brukenthal Sibiu va fi amplasata si in acest an ARTmania Acoustic Stage. Melomanii se vor putea bucura de cel putin un concert cu un nume legendar organizat in seara de joi, conform traditiei incepute in 2013 cu Deine Lakaien, unul dintre cele mai apreciate evenimente ale editiei anterioare.
  ARTmania Post Rock Stage va promova in weekend cele mai apreciate proiecte de gen, in curtea Muzeului de Istorie - Casei Altemberger.
  Concertele din Piata Mare vor avea acces gratuit pentru publicul larg, promovand renumite formatii rock din Romania. Prima confirmare din aceasta serie vine de la Zdob si Zdub. Trupa va concerta sambata seara intr-un show live spectaculos. Am putea sa ii numim etno-rockeri care imbina elementele hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk si dau nastere unui crossover muzical original, unde se intalnesc intensitatea urbana si spiritul rural.
  Pentru Scena Principala a festivalului, „ARTmania Vampires’ Den“, vor fi disponibile exclusiv abonamente, fara bilete individuale pe zile, o conditie impusa de spatiul limitat. Abonamentele pentru publicul din Romania sunt disponibile in retelele Diverta si myticket.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe Iabilet.ro,  shop.artmania.ro. Incepand din luna martie abonamentele vor fi disponibile si in reteaua Eventim, (inclusiv pe Rock4U/bilete). Preturile vor fi in limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioada de distributie.