< Trupa WHISPERBLAST si-a lansat primul videoclip
28.11.2013

Concert THE STRAITS - Program si reguli de acces


Concert THE STRAITS (ex. DIRE STRAITS) la Bucuresti de 1 Decembrie

Trupa THE STRAITS va sustine in Romania, de ziua nationala, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert de 2 ore cu piese marca DIRE STRAITS!

  Au mai rămas câteva zile până când publicul român va fi fermecat de spledoarea hiturilor Dire Straits. Pe 1 decembrie, la Sala Palatului, trupa The Straits va susține un recital extraordinar, care va include piese memorabile, pline de încărcătură istorică și emoțională, precum „Sultans of Swing”, „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Juliet”.

  Concertull va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00, atunci când se vor deschide porțile Sălii Palatului.
Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări. Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.
  Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

 THE STRAITS canta exclusiv piese ale celebrilor britanici si raspandeste in intreaga lume atmosfera tipica unui concert Dire Straits. Componenta The Straits ii numara pe Alan Clark – primul clapar al trupei care a avut o influenta imensa asupra stilului Dire Straits, Chris White – responsabilul cu fascinantul sunet de saxofon din Dire Straits, Steve Ferrone – recunoscut drept unul dintre cei mai buni tobosari, insotind muzicieni precum Eric Clapton sau Slash, Terrence Reis – un chitarist exceptional al carui stil este similar cu cel al lui Mark Knopfler, Michael Feet – un basist si vocalist foarte apreciat care s-a alaturat si lui David Gilmour sau Art Garfunkel, Jamie Square – un clapar si solist vocal foarte talentat si Adam Phillips -  un chitarist foarte bun, concertand alaturi de Lionel Ritchie, Rod Stewart sau Cher.
   Biletele sunt disponibile la preturile de 345 lei , 240 lei, 155 lei, 105 lei si 65 lei si se pot achizitiona online de pe Rock4U/bilete .

 Concertul THE STRAITS este organizat de Phoenix Entertainment.