< ROCK IN PARC Festival 2014 - Formatii calificate pentru a treia preselectie
20.06.2014

Concert TARJA TURUNEN in Romania - Bucuresti - Sala Palatului


TARJA TURUNEN - Concert la Bucuresti - Sala Palatului - 4 noiembrie 2014

TARJA TURUNEN, Regina rock-ului simfonic, aduce noi culori muzicale la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul Tarja - "Colours in the Road" va fi prezent si in Romania in data de 4 noiembre incepand cu ora 20.00.

  Noul turneu mondial al fostei voci a trupei Nightwish, "Colours in the Road", este prilejuit de promovarea celui mai recent album al solistei, intitulat "Colours in the Dark". Abumul "Colours in the Dark" a fost primit cu entuziasm de fani, dar și de presa de specialitate din toată lumea, care l-a declarat în unanimitate „cel mai bun material al artistei de până acum”. Cel care se face responsabil pentru mixajul albumului este nimeni altul decat Tim Palmer. Acesta a lucrat cu nume grele din domeniu , precum Mark Knopfler, Robert Plant, Pearl Jam, David Bowie, Jason Mraz si multi altii. Compozițiile și aranjamentele orchestrale, dar mai ales vocea de aproape 3 octave a sopranei au încântat fanii, care se așteaptă să o vadă din nou pe Tarja pe podiumurile de premiere internaționale.
  Tarja Turunen este iubită de publicul din România pentru vocea sa incredibilă și pentru uimitoarele performanțe live. Artista finlandeză a concertat de mai multe ori în țara noastră, ultima dată în 2013, show organizat, ca și de aceasta data, de Phoenix Entertainment.  Anul acesta, Tarja va aduce pe scena Salii Palatului un show complex, in care instrumentele clasice se vor imbina armonios cu chitara electrica, cu basul, dar si cu tobele spectaculosului Mike Terrana. Printre muzicienii de elita pe care aceasta ii va avea in spate, se numara si violoncenistul Max Lilja, fost membru Apocalyptica.
  Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematica a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit trupa, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rock-ului international. Tarja este o artistă excepțională  care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.
  Dacă doriti sa ascultati o muzica adevarata (care din pacate este pe cale de disparitie) și sa participati la un act artistic desăvârșit, nu ratati  oportunitatea de a o întâlni pe Tarja, într-un show live impresionant: Tarja - Colours in the Road World Tour 2014!

  Biletele se pot achizitiona online de pe Rock4U sau in reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange,  Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Preturile biletelor sunt intre 90 si 245 lei (VIP), functie de categorie de loc aleasa.