< Concert IN VAIN la Dark Bombastic Evening 2013
20.02.2013

Concert STING la Bucuresti - Romexpo - 31 iulie


STING ajunge la Bucuresti cu turneul "Back To Bass" Tour.

Concert STING la Bucuresti - Romexpo

 STING revine in ROMANIA cu un nou concert la Bucuresti pe data de 31 iulie 2013 la Romexpo. De aceasta data, noul eveniment face parte din turneul mondial "Back To Bass", turneu inceput in toamna anului 2011 si care va continua in acest an datorita succesului imens de care a avut parte in intreaga lume.

 Sting va interpreta in maniera sa inconfundabila multe din cele mai cunoscute hituri ale sale dar si ale trupei in care s-a consacrat, POLICE, acompaniat de un grup format din cinci muzicieni in care ii vom gasi pe vechiul său colaborator, chitaristul Dominic Miller, pe Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică), si Jo Lawry (voce).

 Pe scena Romexpo, in deschiderea concertului STING vor mai urca formatia Mike & The Mechanics și solistul vocal James Walsh. De remarcat ca acest concert de la Bucuresti este ultimul din turneul "Back To Bass Tour".

 Mike & The Mechanics a pornit la drum in 1985 prin fostul Genesis, Mike Rutherford si cu doi soliști vocali: Paul Carrack și Paul Young, debutul discografic fiind albumul "Mike + The Mechanics". Trupa a mai lansat inca 5 discuri de studio pana in 2000 dupa care, in urma mortii vocalistului Paul Young, activitatea acesteia se suspenda pana in 2010 cand Rutherford reface lineup-ul formatiei si o relanseaza prin noul material de studio, intitulat "The Road". De-a lungul timpului, numele Mike & The Mechanics s-a dovedit a fi o alegere potrivită, în contextul în care viața trupei a fost marcată de mai multe schimbări de componență, în jurul lui Mike Rutherford. În 2013, trupa este gata să mai scrie o filă de istorie, fiind invitata de STING la deschiderea concertelor acestuia din acest an.

James Walsh este fostul solist vocal al trupei post-Britpop Starsailor. După aproape 10 ani petrecuti în această formație, James a luat decizia sa suspende activitatea trupei si a pornit în turneu cu Sheryl Crow, dupa care a inceput să scrie muzică alături de Suzanne Vega. La ora actuala Walsh este un compozitor în toata puterea cuvântului, creand piese pentru numerosi artisti si recent (2013), alaturi de producătorul și compozitorul Sacha Skarbek si-a lansat primul său EP solo, intitulat "Time is Nigh", o reflecție asupra ultimilor doi-trei ani din viața sa. Cu o chitară acustică și câteva piese noi foarte reusite, James Walsh este gata să se prezinte în fața publicului din toată lumea alaturi de Sting si Mike & The Mechanics.

 Biletele la concertul STING s-au pus in vanzare la pret promotional (reduse cu 20%) incepand cu 21 februarie. Reducerea este valabila pana la epuizarea primelor 2.000 de bilete din fiecare categorie. Preturile sunt urmatoarele:
Tribună/Pe scaune – 479,25 lei
Golden Circle (promo) – 272,64 lei
Silver Circle (promo) – 204,48 lei
Acces general (promo) – 144,84 lei

Distributia biletelor este asigurata exclusiv de Eventim si partenerii acesteia si le puteti cumpara accesand link-ul de mai jos sau online pe eventim.ro