< Concert PHOENIX la Vaslui
30.07.2013

Concert STING la Bucuresti - setlist si reguli de acces


Concert STING la Bucuresti - Romexpo 2013

Program concert Sting si ora de incepere. STING incheie la Bucuresti turneul “Back to Bass Tour” cu un ultim concert la Romexpo in data de 31 iulie 2013, acesta fiind ultima şansă a publicului să îl vadă pe Sting cântând hituri precum “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” şi “Englishman in New York”.

 Gordon Matthew Thomas Summer, cunoscut ca Sting, va reveni în România, miercuri, pentru un concert care va avea loc la Romexpo, cu ocazia turneului “Back to Bass”. Acest turneu îl prezintă pe Sting în postura în care a cunoscut consacrarea, cea de muzician rock. În deschiderea concertului vor cânta James Walsh şi Mike & The Mechanics. Concertul lui Sting, care este organizat de Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment, va începe la ora 18.00.

Accesul publicului la concertul Sting
Accesul publicului în locația de concert se va face incepand cu ora 16.00 printr-o singură poartă – Poarta B (intrarea din Bulevardul Expoziției).

În ziua concertului, publicul va putea cumpăra bilete şi de la punctul de vânzare Eventim ce va fi amplasat la Romexpo – la poarta B (dinspre Bulevardul Expoziţiei). Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a fi evitate cozile din acest loc.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Melodiile ce vor putea fi ascultate la concertul Sting fac parte din discografia proprie a dar si a trupei Police si le gasiti in playlist - ul urmator:

STING - Setlist "Back To Bass Tour" 2013
01. If I Ever Lose My Faith in You
02. Every Little Thing She Does Is Magic (Piesa Police)
03. Englishman in New York
04. All This Time
05. Seven Days
06. Fields of Gold
07. I Hung My Head
08. Driven to Tears (Piesa Police)
09. Heavy Cloud No Rain
10. Message in a Bottle (Piesa Police)
11. Shape of My Heart
12. The Hounds of Winter
13. Wrapped Around Your Finger (Piesa Police)
14. De Do Do Do, De Da Da Da (Piesa Police)
15. Love is Stronger Than Justice (The Munificent Seven)
16. Roxanne (Piesa Police)
   Encore:
17. Desert Rose
18. Every Breath You Take (Piesa Police)
19. Next to You (Piesa Police)
20. Fragile

Bilete se mai pot cumpara online accesand link-ul de mai jos iar o cronica a unui concert Sting din precedentul turneu al acestuia, "Symphonicity Tour", puteti citi de asemenea mai jos.