< BRUCE SPRINGSTEEN - "High Hopes"
08.01.2014

Concert STEPAN PROJECT la Bucuresti - 15 ianuarie 2014


Concert STEPAN PROJECT la Bucuresti - Muzeul Taranului Roman - 15 ianuarie 2014

Concert extraordinar STEPAN PROJECT la Bucuresti! Ilie Stepan impreuna cu Horea Crisovan, Dixie Krauser si Mario Florescu vor raspandi "Lumina" la Muzeul Taranului Roman.

Conform paginii de Facebook al Maestrului Ilie Stepan, in data de 15 ianuarie 2014, STEPAN PROJECT va lansa modulul de arta al materialului discografic "Lumina", lansare urmata de un concert in premiera pentru Bucuresti. Coform celor declarate de Ilie Stepan, evenimentul „Este o avanpremieră la concertul aniversar „Pro 40 plus unu“ care va avea loc la jumătatea acestui an. Va fi un eveniment special pentru care vom pregăti un program deosebit“.

 Referitor la aceasta lansare de arta inedita, Ilie Stepan a mai spus ca „Este o premieră românească, căci modulul de artă din Lumina, ce include fotografii, picturi şi sculpturi va rămâne expus la Muzeul Ţăranului Român timp de două săptămâni, sub formă de expoziţie. Vom concerta pe 15 ianuarie, după care expoziţia va putea fi vizitată până pe 2 februarie în acelaşi loc“. Albumul “Lumina” (conţine trei CD-uri şi un DVD) este o opera muzicala unica în ţara noastră si ar trebuie sa existe in casa fiecarui om care iubeste muzica cu adevarat, nu doar declarativ.

Despre triplul album "Lumina" gasiti amanunte mai jos.

Programul evenimentului din 15 ianuarie 2014 este urmatorul:

- ora 18 - sala Irina Nicolau - vernisajul expozitiei de pictura, caligrafie si print – Viorel Toma, Dan Toma, prezinta Catalin Stefanescu
- ora 19 - Clubul Taranului - recital Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horea Crisovan, prezinta Doru Ionescu

 Si nu in ultimul rand, pentru fanii grupului Pro Musica, nu uitati ca tot in 15 ianuarie 2014 grupul - legenda implineste 41 de ani de la primul concert!