< PARZIVAL, o noua trupa la DBE 5 Festival
21.02.2013

Concert SOILWORK la B'estfest Summer Camp 2013


  Prima trupa rock - metal care confirma participarea la Festivalul B'estfest din aceasta vara este SOILWORK si este cel de-al doilea nume de pe afisul festivalului dupa confirmarea duo-ului Chase & Status. Soilwork se pregateste in acest moment de lansarea noului album de studio, "The Living Infinite" care va iesi pe piata la sfarsitul acestei luni iar urmarea lansarii este viitorul turneu de sustinere al acestui nou material discografic, turneu ce va trece si prin Romania cu un concert in cadrul B'estfest.
  Originara din Helsingborg, Suedia, Soilwork s-a infiintat in anul 1995, de atunci lansand nu mai putin de 9 materiale discografice. Cu un stil aparte ce imbina pe langa metal-ul clasic si elemente de blues rock si alternative metal, trupa s-a facut remarcata inca din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal. Dupa mai multe schimbari de-a lungul timpului, din componenta trupei fac parte BjörnSpeed” Strid ( voce), Ola Flink (bass), Sven Karlsson (clape), Dirk Verbeuren (tobe) si Sylvain Coudret (chitara), celor cinci alaturandu-se in 2012 un alt chitarist, in persoana lui David Andersson. Despre “The Living Infinite” – primul dublu album de melodic death metal din istoria genului putem spune ca este inovator si totodata fidel adevaratei identitati a trupei, producatorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top, ca o dovata in plus a faptului ca Soilwork ramane un adevarat maestru al stilului muzical pe care il reprezinta.
  De-a lungul timpului, Soilwork a participat la nenumarate festivaluri internationale de profil precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmand sa ajunga si in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.
  B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele putand fi achizitionate de pe MyTicket.ro la doar  150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand.

 Mai jos puteti asculta primul extras pe single, "Spectrum To Eternity", al noului dublu album amintit mai sus.