< THE ROLLING STONES a inceput sarbatoarea...
27.11.2012

Concert SLASH la Bucuresti


 SLASH, unul din faimosii chitaristi ai muzicii rock internationale, recunoscut de toata lumea prin nelipsitul joben, ajunge in Romania cu un concert la Sala Palatului, in Bucuresti, pe data de 05 februarie 2013, eveniment organizat de Phoenix Entertainment. SLASH, unul din fostii membri care a facut celebru grupul Guns N’Roses, vine la Bucuresti cu ultimul sau proiect, "Apocalyptic Love", alături de Myles Kennedy și trupa The Conspirators.
  Colaborarea dintre Kennedy, solistul Alter Bridge și Slash a început în 2010, odată cu înregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit voci celebre, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop și Dave Grohl. După lansarea materialului discografic, Myles l-a însoțit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. Si pentru ca aceasta colaborare dintre cei doi a devenit tot mai solida, ea a dus la aparitia in acest an a noului album, "Apocalyptic Love", al cărui sound amintește de începuturile lui Slash alături de Guns N’ Roses.
  Adept al chitarii Gibson, Slash și-a început cariera în cadrul formației Guns N’Roses, având o influență semnificativă asupra stilului și imaginii trupei.  Despărțirea de trupa, în 1996, a lasat în urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: chitaristul cu joben. Urmatoarele proiecte muzicale au fost Slash’s Snakepit și Velvet Revolver inclusiv numeroase colaborari muzicale cu Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles, Stevie Wonders și mulți alții, care i-au adus consacrarea odata cu nominalizarea in Rock and Roll Hall of Fame,  care l-a adăugat pe Slash, alături de colegii săi din Guns N’ Roses în galeria elitelor muzicale, alături de nume precum Elvis Presley, The Beatles, Bob Marley, Led Zeppelin, Pink Floyd, Michael Jackson și alții.
  Fanii SLASH vor avea ocazia să asculte, pe lângă noul proiect, "Apocalyptic Love", și hiturile care au făcut formația Guns N’ Roses.

 Preturile biletelor le gasiti mai jos si le puteti achizitiona de pe Rock4U sau Eventim.

  •  VIP                Pret normal     360,00 RON   
  •  Categoria I      Pret normal     260,00 RON   
  •  Categoria II     Pret normal     220,00 RON   
  •  Categoria III    Pret normal     160,00 RON   
  •  Categoria IV    Pret normal     100,00 RON