< ROGER WATERS a daramat Zidul si la Bucuresti
01.10.2013

Concert SCORPIONS la Bucuresti in decembrie 2013


Concert SCORPIONS - Bucuresti - 14 decembrie 2013

 Trupa SCORPIONS revine in Romania la sfarsitul anului cu un concert la Bucuresti!

 SCORPIONS face o surpiza miilor de fani din Romania si revine in tara noastra, la Romexpo in Bucuresti, cu un concert in data de 14 decembrie 2013. Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania, Scorpions, a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock'n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania! Dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, noul concert Scorpions, „Rock’n Roll Forever”, ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei germane vor evolua in fata a tuturor celor care i-au vazut sau nu pana acum, probabil aceasta fiind chiar ultima sansa de a mai fi intalniti intr-un concert live.
  Si chiar daca in urma cu 2 ani trupa declara ca turneul din 2011 (turneu ce a trecut si prin Romania, la Cluj, inaugurand noul stadion al orasului) este ultimul din viata formatiei, dragostea si admiratia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei sa plece intr-un nou turneu in aceasta toamna,  care sa isi incante fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar si cu hiturile cu care au cucerit toate generatiile.

   Preturile biletelor la concertul Scorpions sunt urmatoarele:
SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrala
VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterala
GOLDEN CIRCLE: 250 lei 
NORMAL CIRCLE: 150 lei 
Biletele se pun in vanzare incepand cu 1 octombrie si se pot cumpara online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO.