< MOURNING BELOVETH a lansat videoclipul "Theories Of Old Bones"
01.12.2013

Concert SCORPIONS - Castiga 2 invitatii la concertul Scorpions din Bucuresti - Romexpo


CONCURS - Cistiga 2 invitatii la concertul SCORPIONS de la Bucuresti - Romexpo

CONCURS! - Castiga 2 bilete la concertul SCORPIONS de la Bucuresti!

UPDATE CONCURS (10.12.2013): Castigatorii concursului Rock4U si Project Events - "Castiga 2 bilete la concertul SCORPIONS de la Bucuresti" sunt:

1. ELENA VLAICAN si 2. TUDOR POPA

Raspunsul corect la intrebare: Numele ultimului DVD lansat foarte recent de trupa SCORPIONS este "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens".

Felicitari castigatorilor, multumiri tuturor participantilor!

  SCORPIONS revine in forta pe 14 decembrie la Romexpo, Pavilion Central, pentru un nou concert live la Bucuresti. Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania, Scorpions, a inceput in septembrie 2013 un nou turneu, „Rock'n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania! Dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, noul concert Scorpions, „Rock’n Roll Forever”, ajunge la Bucuresti unde, sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei germane vor evolua in fata tuturor celor care i-au vazut sau nu pana acum, probabil aceasta fiind chiar ultima sansa de a mai fi intalniti intr-un concert live.

 Toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Scorpions pot achizitiona bilete la concert din magazinele retelei BILETOO sau online pe BILETOO.ro, BLT.ro si BILET.ro. 

  Concertul SCORPIONS va avea loc pe 14 decembrie 2013 la Romexpo - Pavilion Central, Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

   CONCURS CONCERT SCORPIONS!

  Castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Project Events si site-ul Rock4U daca:

  • Dai un LIKE la pagina de FACEBOOK a Rock4U (foarte important). 
  • Trimite un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook cu numele ultimului DVD lansat foarte recent de trupa Scorpions, insotit de nume, prenume si adresa de e-mail. 
  • Dupa ce trimiti mesajul cu raspunsul trebuie sa dai un SHARE (foarte important) la acest concurs. 

  Daca numarul persoanele care au indeplinit cele 3 conditii enumerate mai sus este mai mare de 2, castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti. Data limita pentru a participa la acest concurs este 10 decembrie 2013, ora 19.00. Castigatorii vor fi anuntati in data de 10 decembrie, ora 21.00 pe aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook si vor fi contactati de Rock4U. BAFTA tuturor participantilor!

  P.S.
Raspunsul la intrebare poate fi gasit "rasfoind" Rock4U/stiri!

tavi