< Galerie foto la DBE 5 Festival 2013
28.08.2013

Concert ROGER WATERS - THE WALL - Program, reguli de acces, playlist


Concert ROGER WATERS la Bucuresti - Program si reguli de acces

Concert ROGER WATERS - THE WALL. Ora si reguli de acces la concertul din Bucuresti. Ora de incepere. Restrictii de circulatie. Lineup si setlist concert.

Cel mai asteptat concert al anului sau concertul care trebuie vazut pentru ca nu se poate povesti se apropie! Miercuri, 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti va avea loc concertul Roger Waters – The Wall. Dupa show-ul din Budapesta, artistul va ajunge in premiera in tara noastra pregatit sa ofere publicului roman un spectacol de muzica si lumina care va ramane cu siguranta in istoria evenimentelor din Romania si in memoria tuturor spectatorilor care vor fi prezenti in Piata Constitutiei.

 Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Ora de incepere a concertului este 20:00.

  Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Conform cerintelor venite din partea echipei artistului, cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.
  Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate si efecte pirotehnice.
   In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de inregistrare audio-video! Ca urmare a regulilor foarte stricte ale artistului, agentii de paza vor perchezitiona in detaliu si orice obiecte interzise descoperite in urma verificarilor vor fi oprite la porti, fara garantii. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

 Trupa care il va acompania pe Roger Waters este formata din:

 Graham Broad - tobe, percutie
 Dave Kilminster, G.E. Smith, Snowy White - chitari
 Roger Waters - chitara bass
 Jon Carin, Harry Waters (fiul lui Roger Waters) - clape
 Robbie Wyckoff, Roger Waters - voci principale
 Jon Joyce, Mark Lennon, Michael Lennon, Kipp Lennon - voci secundare

 Setlist concert Roger Waters - The Wall:

Partea intai
01. In the Flesh?
02. The Thin Ice
03. Another Brick in the Wall Part 1
04. The Happiest Days of Our Lives
05. Another Brick in the Wall Part 2
06. The Ballad of Jean Charles de Menezes ("Another Brick in the Wall Part 2" reprise)
07. Mother
08. Goodbye Blue Sky
09. Empty Spaces
10. What Shall We Do Now?
11. Young Lust
12. One of My Turns
13. Don't Leave Me Now
14. Another Brick in the Wall Part 3
15. The Last Few Bricks
16. Goodbye Cruel World

Partea a doua
17. Hey You
18. Is There Anybody Out There?
19. Nobody Home
20. Vera
21. Bring the Boys Back Home
22. Comfortably Numb
23. The Show Must Go On
24. In the Flesh
25. Run Like Hell
26. Waiting for the Worms
27. Stop
28. The Trial
29. Outside the Wall

Durata concertului - 90 minute

Important! Concertul THE WALL va incepe direct, nu exista trupa de deschidere a concertului.

 Bilete la concertul Roger Waters din Bucuresti se mai pot cumpara si in ziua evenimentului de la casa de bilete amenajata la intrarea dinspre parcul Izvor dar probabil, pana in ziua concertului, biletele vor fi epuizate.

O harta a locatiei concertului Roger Waters cat si restrictiile de circulatie in zona Piata Constitutiei le aveti mai jos.

Restrictii de circulatie in Bucuresti pe perioada 22 - 29 august 2013 in zona Piata Constitutiei:
- intre 22 august, incepand cu ora 00:00, si 31 august, ora 24:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe banda 1 din Piata Constitutiei dinspre breteaua Ministerului de Finante si breteaua Parchetului General;
- intre 23 august, incepand cu ora 00:00, si 30 august, ora 24:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe Bulevardul Libertatii, benzile 1 si 2 pe sensul de mers dinspre Blvd. Natiunile Unite spre Calea 13 Septembrie si banda 1 de circulatie pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie inspre Blvd Natiunile Unite;
- intre 23 august, incepand cu ora 00:00, si 30 august, ora 24:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe breteaua Ministerului de Finante si breteaua Parchetului General, banda 3;
- intre 26 august incepand cu ora 20:00, si 29 august, ora 08:00, se va restrictiona circulatia rutiera pe Bulevardul Unirii de la Intersectia cu Splaiul Unirii, inspre Piata Constitutiei, si pe Bulevardul Libertatii, de la intersectia cu Calea 13 Septembrie pana la intersectia cu Bulevardul Natiunile Unite.

 Mai jos aveti link-urile despre bilete, turneul The Wall 2013 si totul despre turneul The Wall 2011, inclusiv o galerie foto de la concertul Roger Waters - The Wall de la Londra (O2 Arena) din luna mai 2011.

Harta locatie concert Roger Waters The Wall - Piata Constitutiei - Bucuresti 2013