< Biletele la concertul BON JOVI din Bulgaria sunt in vanzare
09.11.2012

Concert ROGER WATERS la Bucuresti!


Concert ROGER WATERS la Bucuresti

  ROGER WATERS va aduce "The Wall" la Bucuresti! 28 august 2013 este data superconcertului "The Wall" care il are ca protagonist pe Roger Waters binecunoscutul membru al grupului PINK FLOYD. Mega concertul (nu exista superlative pentru acesta) va avea loc in Piata Constitutiei si va face parte din turneul "The Wall European Tour 2013".

 Noul turneu "The Wall" va contine 18 concerte, toate in aer liber, productia acestora va fi mai ampla fata de turneele precedente care au avut loc in sali. Primul concert va fi pe data de 20 iulie 2013 la Werchter Festival si va atinge multe tari din Europa de Est (Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria), incheierea fiind la Dublin in data de 18 septembrie. Referitor la ce va fi, Roger Waters a declarat ca "Sunt extrem de incantat de faptul ca productia The Wall revine in Europa. Am reproiectat intregul concept The Wall special pentru locatiile in aer liber. Va fi impresionant pentru ca va fi mai multa miscare, actiune, drama si suspans comparativ cu show-urile ce au loc in sali acoperite. Zidul este mult mai mare, intreaga constructie de altfel este mult mai ampla, astfel incat sa ofere tuturor spectatorilor o experienta mult mai intensa. E drept, o astfel de productie nu ar fi fost posibila acum 40 de ani, insa lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat, iar acum se poate".

 Biletele se vor pune in vanzare incepand cu 16 noiembrie pe MyTicket.ro. Pana la concertul viselor oricarui rocker dati click pe link-ul de mai jos pentru a vedea imagini de la "The Wall" - Londra 2011.