< ROCK IN PARC Festival 2014 - Etapa II
12.02.2014

Concert PERFECT ZERO FOR INFINITY in Question Mark Club


Concert Perfect Zero for Infinity la Bucuresti - Question Mark - 21 februarie 2014

 Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 21:00 esti invitat in Question Mark pentru un concert punk rock, post hardcore si metalcore ce va avea in prim plan trupa Perfect Zero for Infinity. In deschidere: Key to the Crown (metalcore/ Bucuresti).

 Perfect Zero for Infinity: 
 Perfect Zero For Infinity s-a format in primăvara anului 2010 in București, avand in componenṭa pe Sorin Bădulescu (E.M.I.L.), Vlad Staricu (Pistol cu Capse), Alexandru Guta ( the boy who cried wolf), Dragos Drunea (Crize, Cap de craniu) si Octavian Mihai. Stilul abordat este unul nou pentru Romania, fiind o combinație de punk rock, post hardcore si metalcore. Au înregistrat un demo care conține patru piese, iar la sfarșitul anului 2013 au inceput inregistrarea albumului de debut. Au cantat in deschidere cu americanii de la h20 și iși propun sa depașeasca granițele țarii, urmeaza filmarea unui videoclip la piesa Can U See Me. Pentru prima oara membrii mai multor trupe populare din underground formează acest grup cu intentia de a face cunoscut un stil foarte popular in afara dar mai puțin cunoscut aici, incercand sa adune in același loc un public orientat catre partea mai dura a muzicii cat și un public orientat catre partea mai soft a punk rock-ului.

 Key to the Crown: 
 Ei isi doresc sa arate o noua fata a metalului/metalcor-ului iubitorilor de muzica din underground-ul romanesc. Trupa s-a format in vara anului 2013, sustinand concerte alaturi de trupe ca Berserkers, Apa Sambetii si Crimena.
Componenta:
Andrei Vlad – Voce
Roșioru Sabin – Tobe
Făgăraș Robert – Chitara
Marin Gilbert – Chitara ritmica
Petre Mihnea – Bass

Ora de incepere este 21:00, biletul de intrare este 10 lei si se achizitioneaza la intrare, in seara concertului.

  Clubul Question Mark il gasesti pe Calea Victoriei nr. 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei) iar daca te-ai ratacit ... uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning. Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap. Restul ... este petrecere!