< Noul album JOE SATRIANI este pregatit de lansare
22.03.2013

Concert PAUL McCARTNEY la Viena


Concert PAUL McCARTNEY la Viena

 PAUL McCARTNEY, legenda vie a rock-ului mondial, va demara un nou turneu european incepand cu 22 iunie 2013, adica la 4 zile dupa ce va implini 71 de ani! Pe site-ul artistului au fost anuntate primele 2 concerte, Varsovia (22 iunie) si Viena (27 iunie). Turneul "OUT THERE!", asa cum se numeste el, va trece cu predilectie prin tari in care McCartney nu a mai concertat pana acum, asa ca ar fi sanse sa-l vedem si in Romania. Mai multe date de concerte vor fi adaugate in saptamanile urmatoare.

 Toate concertele din acest turneu se vor desfasura pe stadioane, se vor intinde pe durata a 3 ore (!) de muzica in care marele instrumentist, compozitor si interpret va prezenta piese din cariera solo, melodii din perioada WINGS si nu in utimul rand, numeroase piese din perioada THE BEATLES.

 Concertul Paul McCartney din Viena va avea loc pe Stadionul Ernst Happel in data de 27 iunie 2013 ora 19.30 (ora locala). Biletele la acest urias eveniment muzical al anului s-au pus in vanzare si se pot cumpara accesand link-ul de mai jos.