< Sa nu-l uitam pe RONNIE JAMES DIO!
16.05.2013

Concert MEGADETH - Castiga 2 invitatii la concertul de la Arenele Romane


CONCURS - Cistiga 2 invitatii la concerul MEGADETH de la Arenele Romane

Concurs! - Castiga 2 bilete la concertul MEGADETH de la Bucuresti!

UPDATE CONCURS (19.05.2013): Castigatorii concursului Rock4U - Castiga 2 bilete la concertul MEGADETH de la Bucuresti sunt:

1. Ioana Jolene si 2. Adrian Bortas

Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor!

  MEGADETH revine in forta pe 22 mai la Arenele Romane pentru un nou concert live la Bucuresti. Ovationata atat de public cat si de critici, Megadeth este una dintre putinele trupe nominalizate de sapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Discuri de platina, zeci de premii castigate, milioane de fani pe toate continentele, sute de concerte sustinute live, nimic nu lipseste din cariera de succes de peste 29 de ani a trupei Megadeth.

  Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou fata de cel de anul trecut, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 100 lei (acces general)
- 125 lei (in ziua evenimetului)

 Toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Megadeth, pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO si online de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO, inclusiv ROCK4U/bilete.

  Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

   CONCURS!

  Castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Project Events si site-ul Rock4U daca:

  • Dai LIKE la pagina de FACEBOOK a Rock4U (foarte important). 
  • Trimite un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook cu numele a cel putin 3 piese de pe viitorul album Megadeth, "SUPER COLLIDER" (avantajati vor fi cei care vor da numele a cat mai multor piese ale noului disc).
  • Dupa ce trimiti mesajul cu raspunsul trebuie sa dai un SHARE (foarte important) la acest concurs. 

  Data limita pentru a participa la acest concurs este 19 mai, ora 19.00. Castigatorii vor fi anuntati in data de 19 mai, ora 21.00 pe aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook.

 P.S.

Raspunsul la intrebare poate fi gasit "rasfoind" Rock4U/stiri!

tavi