< Participa la o intalnire cu formatia SABATON
08.02.2013

Concert KITARO la Bucuresti


Kitaro - Concert la Bucuresti - Sala Palatului

 Renumitul muzician japonez, KITARO, va sustine un concert la Bucuresti in data de 05 octombrie 2012. Concertul artistului nipon impreuna cu orchestra proprie va avea loc la Sala Palatului si va fi prima aparitie live a acestuia in Romania si in Europa de Est. Evenimentul face parte din viitorul turneu mondial ce va fi sustinut de Kitaro cu ocazia lansarii in luna martie a acestui an a noului disc de studio intitulat "Tamayura".

 Cu o activitate artistica mai mult decat impresionanta, Kitaro este considerat un revolutionar al muzicii instrumentale, reusind, cu succes, sa introduca sunetele electronice in muzica traditionala, realizand un "mix" prin care a castigat numeroase Premii Grammy si chiar un Glob de Aur in 1993 pentru muzica din filmul lui Oliver Stone, Heaven & Earth. Discografia Kitaro este impresionata, 25 de discuri de studio (urmeaza albumul cu nr. 26 in martie), 6 albume live si numeroase colaborari. Recunoscut ca fondatorul curentului New Age in muzica, in anii '80, Kitaro este deja un "monstru sacru" al muzicii internationale un artist desavarsit care, atunci cand pleaca in turneu, anul respectiv devine "anul muzicii universale".

 Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare in reteaua eventim.ro sau online pe Rock4U accesand link-ul de mai jos. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. IV – 140 lei, Cat.III – 170 lei, Cat.II – 310 lei, Cat.I – 450 lei, VIP – 630 lei si Golden VIP – 830 lei.