< WHITIN TEMPTATION va concerta la ARTmania Festival
19.02.2013

Concert IN VAIN la Dark Bombastic Evening 2013


IN VAIN - concert la Dark Bombastic Evening 2013

 Serialul anunturilor lineup-ului Festivalului Dark Bombastic Evening 2013 ajunge astazi la "episodul 10". DonisArt, organizator al DBE 5, va aduce la Alba Iulia, in spatiile Ryma, pe data de 17 august 2013, seara dedicata muzicii metal, trupa norvegiana IN VAIN, aceasta fiind a doua trupa din nordul Europei, dupa SOLEFALD, care va ajunge pentru prima data in Romania.

 In Vain, adepta a doom metal-ului si a black metal-ului progressive, vine la DBE 5 avand "in spate" 10 ani de activitate, 3 discuri de studio, ultimul iesind la lumina in acest an, pe data de 11 martie. Cei 6 membri ai trupei, din care 3 sunt membri fondatori, vor prezenta fanilor noul album "Ænigma", alaturi de piese de pe materialele mai vechi, "The Latter Rain" (2007) si "Mantra" (2010).

 Alaturi de trupa norvegiana In Vain, in seara de 17 august vor mai urca pe scena conationalii acestora Solefald, Esoteric din Marea Britanie si Heretoir din Germania. Mai multe amanunte despre DBE 5 gasiti in link-urile de mai jos, primul single de pe viitorul album mentionat anterior, "Against The Grain", poate fi ascultat tot mai jos iar "serialul" anunturilor lineup-ului continua ... .

        IN VAIN - componenta:
 Johnar Haaland - Chitara, voce
 Sindre Nedland - Clape, voce
 Andreas Frigstad - Voce
 Stig Reinhardtsen - Tobe
 Kjetil D. Pedersen - chitara, voce
 K. Wikstøl - Bass

tavi boangiu