< Concert PHOENIX la Bucuresti
22.10.2013

Concert ILIE STEPAN, HOREA CRISOVAN si MARIO FLORESCU - Galerie foto


Concert Ba.Rock Acustic - Ilie Stepan, Horea Crisovan, Mario Florescu - Timisoara - 20 octombrie 2013

Concert din inima si suflet cu ILIE STEPAN, HOREA CRISOVAN si MARIO FLORESCU la Timisoara! Galerie foto si scurta cronica la concertul Ba.Rock Acustic Live din 20 octombrie 2013.

 Un concert care era asteptat de ceva vreme de timisorenii impatimiti ai muzicii lui Ilie Stepan & Co. a avut loc la Filarmonica Banatul din Timisoara cu ocazia incheierii Festivalului Baroc din Timisoara. Ideea concertului cat si participarea de-o parte si de alta a scenei Filarmonicii Banatul a fost absolut extraordinara! Cei 3 artisti, ILIE STEPAN, HOREA CRISOVAN si MARIO FLORESCU impreuna cu publicul entuziast care a umplut sala au reusit sa aduca in ochi si urechi 90 de minute magice, ireale, la care eu unul, imi cam luasem gandul de ceva vreme. 

 Concertul acustic pregatit de cei 3 instrumentisti a fost presarat cu piese de pe ultimele 3 albume, "Sensul Vietii", "Undeva in Europa" si Lumina" ale grupului Stepan Project, cover-uri ale lui Sting ("Fragile") si Eagles (Hotel California") ale caror interpretari i-ar face invidiosi pe creatorii acestora, cat si piesele "Glossa" sau "Timisoara" ale grupului Pro Musica. Despre interpretarea pieselor: EXCEPTIONALA!

 In incheiere nu pot spune decat: "Domnilor fauritori de clipe unice si ireale, MAI VREM!"

tavi

Concert Ba.Rock Acustic - Timisoara 2013: galerie foto

Coloana sonora: Stepan Project - "Buy Flowers Not Arms", compozitor ILIE STEPAN, extras de pe albumul "Lumina" - Stepan Project (2012)