< Concert ARCH ENEMY la Bucuresti - Turbohalle - 23 mai 2014
25.02.2014

Concert EVER-FROST si CRIMENA in Question Mark Club


Concert Ever-Frost la Bucuresti - Question Mark - 5 martie 2014

  Miercuri, 5 martie 2014, incepand cu ora 21:00, Question Mark prezinta, in premiera, concertul trupei italiene Ever-Frost. In deschidere: Crimena din Romania. After party: Junk Hoise Noize

 Actualul proiect Ever-Frost a luat fiinta in 2008, dar actualii membrii ai trupei au cantat impreuna in diverse alte formatii inca din 2003. Dupa multe schimbari de componenta, in 2009, in luna ianuarie, lanseaza EP-ul de debut, “The Awakening”.
 Actualul stil abordat de trupa este un mix intre death metal-ul melodic suedez cu elemente progressive ce au ca scop crearea unui sound cat mai melodic. Rezultatul acestui mix este se poate asculta in albumul de debut, “Departing of Time”, lansat pe 5 august in Italia si 2 septembrie in restul Europei la casa de discuri Beyond Productions.

   Ever-Frost lineup:
Enrico "Anno" Annovi - Chitara
Enrico "Bonne" Bonetti - Bass
Claudio Mulas - Chitara
Federico Leone - Tobe
Francesco "Lion" Leone - Voce

Ora de incepere este 21:00, biletul de intrare este 10 lei daca este cumparat in avans (disponibil la barul clubului) sau 15 lei in seara concertului si se achizitioneaza la intrare.

  Clubul Question Mark il gasesti pe Calea Victoriei nr. 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei) iar daca te-ai ratacit ... uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning. Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap. Restul ... este petrecere!