< Un nou videoclip ACCEPT - "Stampede"
28.06.2014

Concert EUROPE la Sala Palatului din Bucuresti


EUROPE - Concert la Bucuresti - Sala Palatului - 17 noiembrie 2014

 Una din cele mai importante trupe rock din Suedia, EUROPE, va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00.

 Noul concert Europe face parte din turneul european al trupei din acest an, turneu ce va cuprinde o serie de concerte memorabile in Germania, Turcia, Suedia sau Ungaria.
  In cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante. Cel mai popular album lansat de Europe este "The final cowntdown" aparut in anul  1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte piese celebre precum " Rock the night" sau balada exceptionala "Carrie".

 Componenta EUROPE
Joey Tempest - voce
John Norum - chitara
John Levén - bass
Mic Michaeli - clape
Ian Haugland - tobe, percutie

  Discografie EUROPE
Europe - (1983)
Wings of Tomorrow (1984)
The Final Countdown (1986)
Out of This World (1988)
Prisoners in Paradise (1991)
Start from the Dark (2004)
Secret Society (2006)
Last Look at Eden (2009)
Bag of Bones (2012)

  Cei mai infocati fani ai trupei EUROPE pot profita de o perioada de gratie pentru achizitionarea biletelor, perioada in care acestea sunt reduse cu 50%!
  In perioada 26 iunie - 1 august 2014, biletele la concertul EUROPE vor putea fi cumparate online de pe Rock4U sau in reteaua eventim la urmatoarele preturi:
VIP - 175 lei (presale) - dupa data de 01.08. - 350 lei
Cat. I - 150 lei (presale) – dupa data de 01.08. - 300 lei
Cat. II - 125 lei (presale) – dupa data de 01.08. -  250 lei
Cat. III - 100 lei (presale) – dupa data de 01.08. - 200 lei
Cat. IV - 75 lei ( presale) – dupa data de 01.08. - 150 lei