< Zakk Wylde si Brian Fair invita metalistii din Romania la METAL ALL STARS
01.01.2014

Concert ELUVEITIE la ARTmania Festival 2014


Eluveitie la ARTmania 2014

 Organizatorii Festivalului ARTmania din Sibiu au dezvaluit pe Facebook primul nume confirmat pentru noua editie a evenimentului. ELUVEITIE este prima trupa ce va apare pe scena din Piata Mare a Sibiului, probabil in data de 08 august 2014.

Anuntata pentru perioada 04 - 10 august 2014, noua editie a Festivalului ARTmania se pare ca nu se va dezminte nici in acest an in privinta calitatii trupelor participante si face primul pas in acest sens prin confirmarea elvetienilor de la Eluveitie.

 ELUVEITIE este una dintre cele mai reprezentative formatii de folk metal si un excelent produs de export pentru tara cantoanelor. Infiintata in 2002 la Winterthur (Elvetia) de catre Chrigel Glanzmann (voce, mandolina, chitara acustica, fluier, harpa etc.), formatia are deja la activ 5 albume, ultimul fiind “Helvetios”, lansat in 12 februarie 2012 la Nuclear Blast.
  Line-up ELUVEITIE:
   Chrigel Glanzmann - voce, chitara acustica, fluier
   Nicole Ansperger - vioara
   Merlin Sutter - tobe
   Rafael Salzmann - chitara
   Ivo Henzi - chitara
   Anna Murphy - hurdy gurdy, voce secundara
   Kay Brem - bass 
   Patrick Kistler - cimpoi 

 Ultimul concert sustinut de Eluveitie in Romania a fost in 19 martie 2013 la Bucuresti, in deschiderea concertului Sabaton.

 Biletele si abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2014 pot fi achizitionate deocamdata de pe shop.artmania.ro urmand ca in viitoarele saptamani sa poata fi achizionate si de pe Rock4U/bilete.

 Alte informatii si confirmari de trupe la ARTmania 2014 vor urma in curand.