< PHOENIX lanseaza o noua piesa
10.03.2014

Concert DREAM THEATER la Bucuresti - Romexpo 2014


DREAM THEATER - Concert la Bucuresti - Romexpo - 28 iulie 2014

DREAM THEATER revine in Europa in vara acestui an si va ajunge (in sfarsit!) si in Romania in data de 28 iulie 2014 cu un concert la Romexpo, in Bucuresti! Una din cele mai bune trupe de progressive rock din toate timpurile, revine in Romania, dupa 12 ani cu noul turneu, demarat in aceasta iarna, “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”.
  Americanii promit o experienta incredibila (si va spunem sigur ca asa va fi!), cea mai intensa de pana acum si de aceea au pus la punct o productie grandioasa pe care o vor prezenta fanilor din Romania. Va fi un show profund, cu stimuli atat auditivi, cat si vizuali, iar publicul va simti ca a intrat in dimensiunea Dream Theater din prima clipa. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera incredibila si indimenticabila.

  De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si mai complexe. Trupa este renumita pentru componenta sa, din care fac parte instrumentisti ilustri, premiati de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: “Exceptional, un album care te trimite intr-o alta dimensiune muzicala, un taram cosmic rezervat celor mai buni”. In prima saptamana de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 in topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai buna pozitionare din istoria trupei. La sfarsitul anului, single-ul “The Enemy Inside” este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea ce-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat in topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

 Biletele la concertul Dream Theater se pun in vanzare incepand de marti, 11 martie 2014, si se pot cumpara online pe Rock4U/bilete.

 Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la concert se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet. Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Evenimentul “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment. 

 O galerie foto si o cronica a concertului DREAM THEATER din acest an de la Viena gasiti mai jos.

)