< ROCKSTADT EXTREME FEST va avea 2 scene in acest an
23.07.2014

Concert DREAM THEATER la Bucuresti - Program si reguli de acces


Concert DREAM THEATER la Bucuresti - 28 iulie 2014 - Romexpo

 Au mai ramas cateva zile pana la evenimentul rock al anului in Romania, concertul DREAM THEATER de la Bucuresti!

 Concertul DREAM THEATER va incepe la ora 20.00 si se va desfasura la Romexpo. Organizatorii evenimentului transmit urmatoarele: Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

 Este interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video. Mancare si bautura se va gasi in incinta Romexpo si se va putea achizitiona contra jetoane. Pretul unui jeton este de 6 lei, berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa, jumatate de jeton.

 Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe Rock4U/bilete. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 460 lei – categoria VIP, 220 de lei – categoria Golden Circle, 140 de lei categoria Normal Circle.

  Cum se ajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo?
- tramvai: liniile 41 si 42
- linii RATB: liniile 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113
- metrou: Statia Aviatorilor