< Detalii despre MAXIMUM ROCK AWARDS 2013
18.02.2014

Concert DEEP PURPLE la Bucuresti - setlist posibil si reguli de acces


Concert DEEP PURPLE la Bucuresti - Sala Polivalenta - 20 februarie 2014

DEEP PURPLE revine peste 2 zile in Romania cu un nou concert la Bucuresti, la Sala Polivalenta. Program concert, reguli de acces si un posibil setlist al concertului.

  Legendele rock-ului mondial se apropie de Bucuresti! Membrii Deep Purple se intorc in Romania pentru un concert ce va avea loc pe 20 februarie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 Reguli de acces:
   Accesul in Sala Polivalenta va fi posibil incepand cu ora 19:00, cu cateva minute inaintea orei 20:00 fiind programat sa inceapa concertul trupei din deschidere, Grimus. Deep Purple va urca pe scena imediat dupa, promitand publicului peste o ora si jumatate de muzica live cu piese cunoscute, dar si melodii noi, incluse pe noul album "Now What?!".
  Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la portile de acces. De asemenea, nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.
  In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.
  In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.  In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:00, fie pana pe 28 februarie, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.
 
 Ultimele bilete pentru concertul de joi mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului, urmand ca, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi cumparate si de la intrarea in Sala Polivalenta, in seara evenimentului.

 DEEP PURPLE - Setlist probabil la Bucuresti:

Mars, the Bringer of War (intro)
01. Après Vous
02. Into the Fire
03. Hard Lovin' Man
04. Strange Kind of Woman
05. Vincent Price
06. Contact Lost
07. Guitar Solo (by Steve Morse)
08. Uncommon Man
09. The Well-Dressed Guitar
10. The Mule (incl. Drum Solo by Ian Paice)
11. Above and Beyond (dedicated to Jon Lord)
12. Lazy
13. Hell to Pay
14. Keyboard Solo (by Don Airey)
15. Perfect Strangers
16. Space Truckin
17. Smoke on the Water
  Encore:
18. Green Onions (Booker T. & The MG’s cover)
19. Hush (Billy Joe Royal cover)
20. Bass Solo (by Roger Glover)
21. Black Night