< Bilete reduse cu 25% la concertele MEGADETH, JOE COCKER si PATRICIA KAAS in 11 si 12 aprilie 2013
09.04.2013

Concert CHILDREN OF BODOM la Bucuresti


Children Of Bodom - Concert la Bucuresti in Turbohalle

 CHILDREN OF BODOM (CoB), trupa metal a Finlandei care la inceput era considerata o revelatie sau "un nou foc de paie", revine cu un nou concert in Romania, de data aceasta la Bucuresti!

  Este al treilea an consecutiv in care CoB vine in Romania dupa concertele din 2011 - Bucuresti si 2012 - Targu Mures (Festival Peninsula), concertul din acest an facand parte din turneul ce va demara in toamna pentru promovarea viitorului album al acestora, "Halo Of Blood", disc ce sta sa apara in luna iunie a acestui an. Evenimentul va avea loc la Clubul Turbohalle din Bucuresti si este realizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

  Apreciata drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal, CHILDREN OF BODOM a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua compilatii si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in  Finlanda si au atins pozitii inalte in controversatul top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri. Concertele CoB fac sali pline datorita succesului pe care trupa si la creat zi de zi si an de an, ceea ce ne face sa asteptam cu mult interes noua prestatie a trupei din 12 noiembrie 2013 de la Turbohalle.

 Biletele la concertul Children Of Bodom se vor pune in vanzare incepand cu data de 15 aprilie 2013 si vor putea fi gasite si pe Rock4U/bilete.