< RISE OF THE OCCULT – editia a 4-a la Question Mark Club
19.02.2014

Concert CEDRON la Bucuresti


Concert CEDRON la Bucuresti - Question Mark - 6 martie 2014

Joi, 6 martie, incepand cu ora 21:00, in premiera in Question Mark Club, esti invitat la concertul trupei suedeze CEDRON. In deschidere va evolua formatia DROP OUT OF Life din Romania.

  Trupa Cedron provine din orasul Söderhamn, situat la aproximativ 200 km nord de Stockholm si este considerata ca fiind una din cele mai influente trupe din Suedia.   In 2012 au lansat Ep-ul de debut, “Watching the Sun Turn Pitch Black”, urmat de un turneu prin Suedia, Marea Britanie si Europa.   In curand vor lansa albumul “Chased by Shades”, un disc ce va contine puternice compozitii politico - emotionale interpretate in cel mai puternic stil hardcore, imbinat cu elemente subtile de metalcore si multa melodicitate.   Muzica celor de la Cedron este un strigat al celor a caror voce nu este auzita, este viata intr-o era degradanta si mostenire in devenire. 

    Componenta Cedron:
 - Anton Larsson (voce)
 - Dennis Bertilsson (chitara)
 - Christoffer Goude (bass)
 - Joakim Petterson (tobe)

Ora de incepere a evenimentului este 21:00, biletul de intrare este 10 lei (in avans, achizitionabil de la barul clubului) sau 15 lei in seara concertului.

  Clubul Question Mark il gasesti pe Calea Victoriei nr. 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei) iar daca te-ai ratacit ... uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning. Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap. Restul ... este petrecere!