< Concertul Sabaton este primul eveniment metal sold out din 2013!
11.01.2013

Concert AVISHAI COHEN la Bucuresti


Concert Avishai Cohen la Bucuresti

  Basistul  israelian Avishai Cohen va ajunge pentru a doua oara in Romania (primul concert fiind in cadrul Festivalului de Jazz de la Garana), de data aceasta cu un concert la Bucuresti in data de 25 Aprilie, alaturi de Noam "Kubeh" David la tobe si Nitai Hershkovits la pian.
   Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai influenti o suta de basisti ai secolului XX, si totodata cel mai de succes artist de jazz din Israel. Instrumentist, compozitor si vocalist, Avishai Cohen s-a remarcat prin numeroase colaborari cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea,  Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove. Considerat  de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen  si-a inceput cariera muzicala inca de la varsta de noua ani cand studiaza pianul. Cinci ani mai tarziu, influentat de legendarul muzician Jaco Pastorius devine interesat de  chitara bass iar dupa doi ani de participare in cadrul orchestrei armatei, Avishai Cohen trece de la bass la contrabas sub indrumarea lui Michael Klinghoffer, dupa care  isi aprofundeaza studiile muzicale la Mannes College The New School for Music din New York. In 1996 devine membru fondator in sextetul Origin al lui Chick Corea, grup cu care canta pana in 2003. In 2002 isi fondeaza propria casa de discuri, Razdaz Records, motivat fiind de numeroasele proiecte in care activa, precum si de debordanta sa energie creatoare care putea astfel sa se manifeste nestingherita. Ultimul album de studio al artistului, intitulat "Duende", a aparut in luna mai a anului trecut, fiind discul cu nr. 13, primul album iesind pe piata in 1998.

  Biletele pentru concertul de jazz Avishai Cohen s-au pus in vanzare si le puteti achizitiona accesand link-ul de mai jos sau eventim.ro. Primele 100 de bilete cumparate participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Avishai Cohen si restul grupului. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro ( subiect:meet & greet Avishai Cohen). Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Eventim si pe pagina de Facebook Twin Arts.

 Concertul Avishai Cohen este organizat de Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Israelului in data de 25 Aprilie, ora 20:00, la Sala Radio din Bucuresti.
  Accesul in sala se face incepand cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Inregistrarile video sunt interzise pe toata durata concertului.