< Concert CEDRON la Bucuresti
20.02.2014

Concert ARCH ENEMY la Bucuresti - Turbohalle - 23 mai 2014


ARCH ENEMY - Concert la Bucuresti in Turbohalle

Un nou concert ARCH ENEMY la Bucuresti!

 "Aceasta 'fabrica' dura de agresivitate suedeza, imbogatita cu glasul unic al Angelei Gossow, una dintre cele mai bune vocaliste iesite de pe bancile 'scolii' de metal germane, va va sparge efectiv creierii in cel mai bun mod cu putinta" - extras din Metal Hammer Germany despre Arch Enemy.

 Pentru fanii genului melodic death-metal, ARCH ENEMY este o formatie de capatai, nu doar datorita sound-ului consistent si dur ci si datorita vocii exceptionale a solistei Angela Gossow, una dintre primele femei care a reusit sa-si insuseasca un stil de a canta considerat a fi strict masculin. Vocalista Angela dinamiteaza acest esafodaj de prejudecati si o face cu atat de multa putere si autenticitate incat muzicienei nu i se poate contesta un strop de geniu.
  Trupa a debutat in anul 1996 in Halmstad, Suedia si a fost compusa din membrii ai unor grupuri importante la momentul acela. Instrumentistii proveneau din formatii ca Armageddon, Carcass, Carnage, Mercyful Fate si Spiritual Beggars, ceea ce a facut ca presa sa numeasca rapid nou-infiintatul proiect un "supergrup". Arch Enemy a fost "copilul" de suflet al fratilor Amott - Christopher (chitara) si Michael (chitara, clape, bas) - "responsabili" pentru unele dintre cele mai iubite formatii suedeze. Tocmai de aceea, fanii au avut asteptari foarte mari de la noul proiect muzical, inca de la inceput. Desi formatia a primit aprecieri, consacrarea a venit doar dupa ce formulei i s-a alaturat solista Angela Gossow in anul 2000, inlocuindu-l pe Johan Liiva. Arch Enemy a primit de-a lungul timpului recenzii stralucite si a reusit sa cucereasca si publicul din Asia - o realizare foarte mare pentru o trupa europeana. Japonezii sunt printre cei mai mari fani Arch Enemy si le pregatesc muzicienilor felurite surprize de fiecare data cand acestia poposesc in exotica tara.
  Pana acum, formatia a lansat noua albume de studio si il pregateste pe cel de-al 10-lea, care va aparea in 2014. Cu aceasta ocazie - lansarea discului cu numarul zece din cariera suedezilor - muzicienii pregatesc un turneu care va poposi si la Bucuresti pe data de 23 mai 2014.

 Show-ul, organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan), se va desfasura la Turbohalle incepand cu ora 19.00.
  Biletele la Arch Enemy se pot achizitiona din reteaua Eventim sau online de pe Rock4U/bilete la urmatoarele preturi, in functie de data cumpararii:
 87 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
 95 lei - in perioada 22 aprilie-22 mai 2014
110 lei - pentru biletele cumparate in ziua concertului, 23 mai 2014 si DOAR la intrarea in locatia evenimentului.